Songs at the end of the World

– een concert –

“Antarctica is de laatste plek waar je neervalt als je met de aarde schudt en nergens anders blijft kleven.”

 Geïnspireerd door deze quote uit de documentaire Encounters at the End of the World van de Duitse cineast Werner Herzog werken Touki Delphine en Wunderbaum – 6 jaar na Lost Chord Radio – voor een tweede keer samen. De acteurs en muzikanten delen hun liefde voor zwerftochten en verhalen van thuislozen. Ze herschreven hun leven op basis van jeugdfoto’s, zonken in gedachten naar de bodem van de wereld en ontmoetten in hun dromen hun andere zelf: de avonturiers; wetenschappers; professionele fantasten en fulltime reizigers die ze, deep down, eigenlijk ook zijn.

Songs at the end of the World is muzikaal en absurd theatraal.

Van en met: Walter Bart, David Corel, Wine Dierickx, Rik Elstgeest, Matijs Jansen, Bo Koek, John van Oostrum, Marleen Scholten
Dramaturgie: Willem de Wolf
Vormgeving: Maarten van Otterdijk
Kostuums: Rebekka Wörmann i.s.m. Roos Smith
Productie: Acteursgroep Wunderbaum en Touki Delphine

Op 3 maart 2011 vindt de première van Songs at the end of the World plaats in de Rotterdamse Schouwburg. De voorstelling is daar te zien van 2 maart (try out) tot en met 4 maart. Daarna volgt een tournee door Nederland en België tot en met juni 2011. In 2012 is de voorstelling op tournee gegaan in USA en heeft gespeeld in RedCat Theatre in Los Angeles, California en Fusebox Festival in Austin, Texas

Alle Songs At The End Of The World staan op cd. Het album is hier verkrijgbaar.